ENGELLİLERDE EGZERSİZ VE SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

Madde Bağımlılığı Paneli

21.03.2024 19:59

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü ve Varto İyilik Topluluğu iş birliği ile  Madde Bağımlılığı paneli düzenlendi.YEŞİLAY Farmatörü Servet Bingöl, YEŞİLAY Sosyal Hizmet Uzmanı Esra Hanci ve Muş İl Jandarma Personeli J. Asb. Bcvş. Osman Özçelik' in konuşmacı olduğu panalede, öğrencilerimizin madde bağımlılığına karşı dikkatli olmaları, uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmak ve madde bağımlığı ile mücadele aşamasında YEDAM’ın (Yeşilay Danışma Merkezi) öneminin ne olduğu, sonrasın da ise uyuşturucu madde bağımlılığının hukuki süreçleri anlatıldı. Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri  Bölüm Başkanı Doç. Dr. Atike Yılmaz'ın da katıldığı programa öğrencilerimiz yoğun ilgi göstererek katılım sağladı.